Shetland möter Halland med Heléne Wallin från Nördic Knitting lördag 21 augusti.
TVÅ PLATSER KVAR


Sticka med två färger och våga klippa
Shetlandsöarnas stickning är en outtömlig källa till inspiration för mönsterstickning. Den här kursdagen stickar du ett traditionellt fair isle-mönster samt får handfasta tips och råd kring hur du kan hålla garnerna för att få ett bra resultat. Att sätta saxen i det man stickat kan vara nervöst, så avslutningsvis kommer du att klippa upp din stickning och samtidigt upptäcka att det inte är så dramatiskt. Inför workshopen får du en liten stickläxa att förbereda hemma. I kursen ingår också en kortare introduktion till stickningen på Shetland förr och nu. 
För att få utbyte av dagen bör du vara van att sticka med rundsticka och strumpstickor. Mer information om vad du ska ta ha med dig får du i samband med anmälan.

Pris: 975 kr, lunch, förmiddagsfika och eftermiddagsfika ingår.

Tid: 09.00-16.00

Max antal deltagare är 14. Anmälan görs genom att maila elisabeth@torkel.com. När du fått bekräftelse på att du får plats på kursen swishas anmälningsavgiften, 250 kr till 123 653 4689, Elphin Communication AB alternativt betalas till bg 703-2147. I god tid innan kursstart får du mer information om kursen, vad som tas med mm.

Skulle kursen bli inställd pga coronarestriktioner återbetalas kursavgiften.