Foto Malin Nuhma Foto Malin Nuhma

28-29 JULI 2021:
Bokprat och kursdag med Erika Åberg

Onsdag 28 juli är du varmt välkommen på bokprat x 2 hos oss på Knit One Purr One i Folkared för Erika Åbergs böcker "Stickat till vardags" och "Mina stickade projekt". För att kunna få till det så säkert och tryggt som möjligt har vi planerat två omgångar med ett begränsat antal platser på varje - en kl 13  och en kl 15. Då blir det bokprat när Erika berättar om böckerna, processen och inspirationen bakom och plaggen såklart. Det blir signering och möjlighet att titta på plaggen. Anmälan görs genom att maila Elisabeth senast den 14/7 och avvakta bekräftelse. Det blir stickglädje, samtal om färg, mönster, tradition och kärleken till stickning. Om en stickad vardagsgarderob och att göra stickningen till sin. Det kommer att finnas det möjlighet att köpa med sig de TVÅ böckerna, garn från butiken och inspiration hem. Så sätt en kråka i kalendern, maila och kom! Vi bjuder på fika! Under båda dagarna är det 10 % rabatt på allt garn i butiken (utom redan prisnedsatta garner).

Torsdag 29 juli: Stickat till vardags - en inspirationsdag med Erika Åberg
FULLBOKAD. VÄNTELISTA


Kursbeskrivning: Stickat till vardags - en introduktion till en stickad basgarderob. Vilka plagg vill jag sticka, hur väljer jag material färg och mönster? Samla inspiration och planera plagg som passar dig; gör stickningen till din! 

Kursinnehåll:
Utifrån Erikas senaste bok "Stickat till vardags" går vi igenom modeller, val- och variationsmöjligheter. Erika berättar om plaggtyperna och visar tekniska tillvägagångssätt och finesser samt berättar om hennes arbete med färg och form.  Dessutom samlar och sammanställer vi inspiration för det kommande årets stickning!

Ta med:
Akvarellfärger (om du inte har egna har vi till utlåning), skissmaterial, ett par veckotidningar att klippa i och/eller annat inspirationsmaterial till moodboard. Restgarner, blandade färger, även små kvantiteter räcker fint. För att ev kunna provsticka någon detalj - ta med strumpstickor eller rundsticka  nr 2,5 eller 3 samt garn i passande grovlek. 
Erikas böcker finns att köpa på plats!


Pris: 950 kr. Lunch och två fika ingår.

Tid: 09.00-16.00

Max antal deltagare är 16. Anmälan görs genom att maila Elisabeth. När du fått bekräftelse på att du får plats på kursen swishas anmälningsavgiften, 250 kr till 123 653 4689, Elphin Communication AB. I god tid innan kursstart får du mer information om kursen, vad som tas med mm.

Om du vill övernatta kan du förslagsvis göra det på Karlsberg Gård eller på Tuvagård B&B