9-10 november: Vandra, sticka och gå på färg- och mönsterjakt tillsammans med Erika Åberg
 

Höstinspiration tillsammans med författaren Erika Åberg som leder en helg i stickningens tecken. Det blir två dagar med vandring, stickning och inspirationspass. Vi letar färger och mönster och sätter samman dem i egna projekt. Vi kommer att vandra, fotografera, måla, teckna och sticka såklart! Erika berättar också om sitt författarskap, sin formgivningsprocess och har också en
teknikgenomgång med tips och tricks!

Kursen passar dig som inspireras av naturen - hav och skog - och vill utveckla din flerfärgsstickning. Antingen har du ett särskilt projekt i åtanke eller så kombinerar du ihop flera flerfärgsmönster du gör under helgen till en halskrage.

Pris: 2 450 kr, två luncher, en middag och diverse fika ingår. På lördagkvällen summerar vi dagen över en bit mat och något gott att dricka.

Tid: Lördag 09.00 - fram på kvällen, söndag 09.00-16.00

Anmälan görs genom att maila elisabeth@torkel.com. När du fått bekräftelse på att du får plats på kursen swishas anmälningsavgiften, 500 kr till 123 653 4689, Elphin Communication AB. I god tid innan kursstart får du mer information om kursen, vad som tas med mm.

Övernatta kan du förslagsvis göra på Karlsberg Gård eller på Tuvagård B&B